Fredag 12.juni var funksjonshemmede barn og unge fra hele Hedmark invitert til en aktivitetsdag utenom det vanlige på Campus Elverum.

Det er tredje gangen aktivitetsdagen Grenseløs bevegelse blir arrangert. Bak arrangementet står Høgskolen i Hedmark/En region i bevegelse  i samarbeid med Funkis IL, NAV Hjelpemiddelsentral Hedmark og Norges Idrettsforbund – og med god hjelp fra Forsvaret, Norges jeger- og fiskeforbund i Hedmark og Elverum bueskytterklubb.

Koordinator for Grenseløs bevegelse , Magnhild Medgard fra Høgskolen i Hedmark/En region i bevegelse, er strålende fornøyd med både samarbeidet og selve aktivitetsdagen

Aktivitetsdagen bærer navnet Grenseløs bevegelse, og en klasse fra 5.trinnet på Hanstad skole i Elverum var også invitert til å delta. Målsettingen for dagen var felles aktivitetsutprøving, med fokus på tilrettelegging og tilpasning av aktivitet for alle. 85 barn deltok og fikk prøve ut ulike aktiviteter som laserskyting, bueskyting, blindeløype, rullestol-ballspill, ferdighetsløype med rullestol, sykkelaktiviteter, klatring, slakk line og ulike «gymsal/gruppeaktiviteter» med fokus på tilrettelegging og tilpasning.

Grenseløs bevegelse 2

Skrevet den Nyheter